O NAS

Little Wonder je navidezni oblak udobja, kjer se prepletajo izbran okus, otroška igrivost, svoboda in unikatnost. 

Je spletna trgovinica, ki ponuja skrbno izbran asortiman otroških oblačil. 

Stremimo k estetskemu, predvsem pa minimalističnemu videzu kakovostno izbranih otroških oblačil in v slovenski prostor prinašamo svežino. Naš cilj je skrbno izbirati izdelke, ki so v največji meri ustvarjeni iz naravnih, okolju prijaznih materialov.  Želimo ohranjati otroško navihanost in brezskrbnost skozi udobje in kvaliteto. Všeč nam je skandinavski dizajn ter tudi čista eleganca enobarvnih oblačil, v katera se preprosto zaljubiš. Iščemo oblačila, ki sledijo modnim smernicam tudi v otroških kosih. Želimo biti drugačni, na svoj način izstopajoči, vendar kvalitetni, lični ter hkrati v koraku z modnimi trendi.

 
 

Za Little Wonder stojim Urška, mlada mamica. Obožujem prijaznost, iskrenost, naravo, smeh, neprecenljive trenutke z družino, predvsem pa obožujem svojega sina, ki mi vsak dan pokaže smisel življenja. Vse to me vodi k uresničevanju svojih življenjskih ciljev in eden izmed njih je zagotovo Little Wonder. Je izziv, je moj navdih in trdno verjamem vanj.  

Nadvse velik užitek mi je pogledati otroka v čudovitih, estetsko dodelanih, predvsem pa kakovostnih in udobnih oblačilih. Pa naj bo to kak klasičen, vsakodnevni kos oblačila ali tisti, za posebno priložnost. Vse prehitro minejo trenutki, ko naši malčki ne bodo več tako majhni, iskali bodo svojo identiteto in izbirali svoja oblačila sami, po svoje. Prav je tako, vsak je svoj individuum. Do takrat pa jim mamice in očki lahko pomagamo pri izbiri. Vsak izdelek, ki ga zavržemo in nadomestimo z novim, dvojno vpliva na okolje in prav zato je pomembno, da kupujemo izdelke, ki jih lahko dolgo uporabljamo.

Ker starši želimo za svoje otroke le najboljše zgodbe, bodite del naše zgodbe tudi vi – mi smo z veseljem del vaše!