Vračilo in menjava

Vračilo in menjava izdelka ter odstop od pogodbe

 

Menjava: v primeru, da ste kupili artikel, ki bi ga želeli menjati z drugim artiklom, izpolnite spodnji obrazec in ga skupaj z računom in s paketom vrnjenega izdelka pošljite na naslov Little Wonder, Urška Ritonja s.p.,Cesta v Rošpoh 68a, 2351 Kamnica v roku 8 dni od prejema. Obrazec lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov info@littlewonder.si. Stroške pošiljanja blaga do nas krije kupec. Kupljen izdelek lahko zamenjate v osmih dneh od izvedenega nakupa.

Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni nepoškodovani embalaži z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Vsi paketi, ki bodo na naslov posredovani s plačilom po povzetju oz. poštnino plača naslovnik bodo zavrnjeni in vrnjeni pošiljatelju na njegove stroške. Prosimo, da poleg pošiljke priložite račun za kupljeni izdelek ter spodnji obrazec. Ko prejmemo paket vam izdelek zamenjamo z drugim izbranim izdelkom.

OBRAZEC ZA MENJAVO

 

Odstop od pogodbe oziroma vračilo izdelka:
Kupec  ima pravico, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok za odstop od pogodbe je štirinajst dni od datuma, ko ste vi ali tretja oseba, ki ste jo navedli, in to ni prevoznik, prevzeli naročene izdelke. Obvestilo o odstopu kupec sporoči podjetju na elektronski naslov info@littlewonder.si.


Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe oziroma vračilom, je neposreden strošek vračila izdelkov. Slednje mora vrniti podjetju najkasneje v 14ih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s pripadajočimi dokumenti, saj v nasprotnem primeru kupec odgovarja za zmanjšano vrednost izdelka zaradi ravnanja z izdelkom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja.


V primeru odstopa od pogodbe kupec prejeti artikel pošlje po pošti na naslov podjetja: Little Wonder, Urška Ritonja s.p.,Cesta v Rošpoh 68a, 2351 Kamnica skupaj z izpolnjenim obrazcem za odstop od pogodbe. Obrazec se lahko pošlje tudi elektronsko na info@littlewonder.si

V kolikor kupec odstopi od pogodbe, mu nemudoma in najkasneje v roku 14 dni od dneva, ko smo prejeli obvestilo o odstopu od pogodbe, povrnemo vsa plačila, ki smo jih prejeli od vas. Vrnitev plačila lahko zadržimo do prejema vrnjenega blaga. Podjetje vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če je kupec izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Kupcu se vrne le vplačani znesek.

Kupec sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno “preizkušanje”, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kupec pa odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE